Аналітика
Актуальні пропозиції
Порівняння транспортних засобів
Каталог агенцій
Поширені запитання

Гданськ, Поморське воєводство – прокат авто

Шукаєте недороге авто в оренду у м. Гданськ, Поморське воєводство? Виберіть найвигіднішу пропозицію прямо зараз!

Гданськ, Польща
23 квіт. — 30 квіт.
Гданськ, Польща
вт 23/4
Опівдні
вт 30/4
Опівдні
Вік водія:

Дізнавайтеся пропозиції від агенцій у понад 70 000 пунктах прокату.

Проголосовано за переможця конкурсу найкращих додатків Європи для подорожей 2023 року
Заощаджуйте на оренді авто з momondo
Недорогий прокат автомобілів
Недорогий прокат автомобілів
Перегляньте пропозиції від агенцій у понад 70 000 пунктах прокату.
Прозорі ціни
Прозорі ціни
Жодних прикрих сюрпризів – дізнавайтеся загальну вартість відразу.
Гнучке бронювання
Гнучке бронювання
Знайдіть авто з можливістю безплатного скасування та додатковим прибиранням.
Сповіщення про ціну
Сповіщення про ціну
Ще не готові бронювати? Створіть сповіщення про ціну, щоб стежити за цінами.

Найкращі пропозиції з прокату авто у м. Гданськ, Поморське воєводство

Знайдіть нижче найвигідніші пропозиції з оренди різноманітних популярних типів авто – Гданськ, Поморське воєводство

Вигідна оренда авто у м. Гданськ, Поморське воєводство, знайдена на momondo

Гданськ: знайдіть авто напрокат, яке підходить вам якнайкраще

Невеликі авто

₴390 - ₴1 372

Усі категорії авто

₴550 - ₴246 085

Середня ціна оренди в м. Гданськ, Польщі — ₴934, а найвигідніший час для прокату авто категорії невеликі авто в м. Гданськ, Польщі – це лютого. У цьому місяці ціни на 59% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу невеликі авто становить лише ₴390 на день. Вартість оренди авто категорії невеликі авто зазвичай На 96% дешевше середньої вартості оренди авто у м. Гданськ. Середня вартість прокату авто в м. Гданськ варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії невеликі авто у м. Гданськ, знайдені на momondo за останній тиждень.

Середня ціна оренди в м. Гданськ, Польщі — ₴37 097, а найвигідніший час для прокату авто категорії середні авто в м. Гданськ, Польщі – це січня. У цьому місяці ціни на 97% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу середні авто становить лише ₴1 122 на день. Вартість оренди авто категорії середні авто зазвичай на 42% дорожче за середньої вартості оренди авто у м. Гданськ. Середня вартість прокату авто в м. Гданськ варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії середні авто у м. Гданськ, знайдені на momondo за останній тиждень.

Середня ціна оренди в м. Гданськ, Польщі — ₴1 041, а найвигідніший час для прокату авто категорії Джип в м. Гданськ, Польщі – це листопада. У цьому місяці ціни на 53% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу Джип становить лише ₴493 на день. Вартість оренди авто категорії Джип зазвичай На 96% дешевше середньої вартості оренди авто у м. Гданськ. Середня вартість прокату авто в м. Гданськ варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії Джип у м. Гданськ, знайдені на momondo за останній тиждень.

Середня ціна оренди в м. Гданськ, Польщі — ₴48 639, а найвигідніший час для прокату авто категорії фургон в м. Гданськ, Польщі – це січня. У цьому місяці ціни на 98% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу фургон становить лише ₴1 122 на день. Вартість оренди авто категорії фургон зазвичай на 56% дорожче за середньої вартості оренди авто у м. Гданськ. Середня вартість прокату авто в м. Гданськ варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання.

Peugeot 208
або подібне (Економ)
До 2 пасажирів

₴487/день

10 черв. – 18 черв.
Peugeot 208
Hyundai i30
або подібне (Компакт)
До 4 пасажирів

₴546/день

10 черв. – 18 черв.
Hyundai i30

Статистики та тенденції оренди авто у м. Гданськ

Корисні статистики, щоб допомогти вам забронювати ідеальне авто напрокат у м. Гданськ

У якій прокатній агенції м. Гданськ найнижчі ціни?

Як правило, найдешевші пропозиції оренди авто у м. Гданськ пропонує агенція CarWiz. У разі бронювання авто в агенції CarWiz ви можете знайти авто напрокат за ціною вже від ₴448 на день. Середня вартість оренди автомобіля у м. Гданськ становить ₴448 на день.

У якої агенції м. Гданськ найбільше пунктів прокату?

У агенції SURPRICE CAR RENTAL найбільше пунктів прокату з усіх прокатних агенцій м. Гданськ – 10 пунктів.

Які авто мають попит серед мандрівників, які відвідують м. Гданськ?

Більшість користувачів momondo у м. Гданськ орендують Hyundai Elantra Touring, а от Opel Corsa — це другий за популярністю варіант за нашими даними. Якщо вас цікавить саме Hyundai Elantra Touring, то ціни на оренду такого авто в середньому складають ₴3 104 на день. Дехто з наших користувачів знайшов пропозиції щодо прокату Hyundai Elantra Touring у м. Гданськ лише за ₴862 на день. Opel Corsa у м. Гданськ коштуватиме в середньому ₴870 на день, а деякі бюджетніші моделі – лише ₴436 на день.

Агентства із прокату авто в м. Гданськ

Усі найбільші агентства із прокату авто у м. Гданськ, Поморське воєводство

Express Rent a Car

4 пункти прокату
Опис

Чистота

10,0

Комфорт

10,0

Загальна оцінка

10,0

Отримання/повернення

10,0

Ціна/якість

10,0

Avis

2 пункти прокату

Panek

5 пунктів прокату
Опис

Чистота

10,0

Комфорт

9,5

Загальна оцінка

7,5

Отримання/повернення

8,5

Ціна/якість

10,0

GREEN MOTION

4 пункти прокату
Опис

Чистота

7,0

Комфорт

10,0

Загальна оцінка

7,0

Отримання/повернення

7,0

Ціна/якість

10,0

Car Net

2 пункти прокату

SURPRICE CAR RENTAL

10 пунктів прокату

ADDCAR RENTAL

5 пунктів прокату

AbbyCar Car Rentals

3 пункти прокату

Оренда авто в м. Гданськ — поширені запитання

Дізнайтеся все, що потрібно знати про оренду авто в регіоні Гданськ, і добре підготуйтеся до наступної поїздки.

Чи стягують агенції у м. Гданськ, Польща плату за скасування оренди автомобіля?

Якщо ви хочете взяти автомобіль напрокат у м. Гданськ, то зауважте, що більшість місцевих агенцій не стягує плати за скасування. momondo не встановлює ці правила, але може допомогти вам знайти чудові пропозиції з оренди авто у місті Гданськ – лише не забудьте перевірити умови скасування, перш ніж що-небудь забронювати.

Який автомобіль варто орендувати у м. Гданськ, якщо я планую поїздку на травень?

Більшість мандрівників до м. Гданськ, які запланували подорож на травень, надають перевагу автомобілям класу стандарт. За кермом такого авто ви почуватиметеся впевнено – травень зазвичай тут характеризується середньою температурою 14 °C та опадами близько 60 мм на місяць. Це ідеальний тип авто в оренду для мокрих доріг і за температур трохи вище нуля. Оренда авто класу Стандарт у м. Гданськ коштує в середньому ₴4 737/день.

Які обмеження швидкості діють у м. Гданськ, Польща?

Мандрівникам, які орендують автомобіль у м. Гданськ, варто знати, що обмеження швидкості в межах міста становить 50 км/год. У передмістях м. Гданськ встановлено швидкісний режим, що дорівнює 100 км/год, а на шосе – 140 км/год. Майте на увазі, що обмеження швидкості може змінюватися залежно від того, якою дорогою ви їдете, тому уважно стежте за дорожніми знаками.

Яка прокатна агенція має авто моделі Volvo XC60 у м. Гданськ?

Яка погода у м. Гданськ, Польща цього місяця (квітень)?

Як правило, температура в м. Гданськ цього місяця (квітень) становить у середньому 5 °C, а очікувана кількість опадів – 30 мм. Це корисно знати, щоб взяти напрокат автомобіль, який ідеально відповідатиме погодним умовам.

Чи погода у м. Гданськ така сама, як на території решти регіону Поморське воєводство?

Якщо ви плануєте взяти автомобіль напрокат не лише для поїздок містом Гданськ, а й навколо нього, то зауважте, що на території решти регіону Поморське воєводство протягом цього місяця (квітень) середня температура зазвичай становить 6 °C, а очікувана кількість опадів – 33,5 мм.

Коли востаннє оновлено на momondo ціни в категорії авто з розташуванням Гданськ?

Ціни в категорії авто з розташуванням Гданськ оновлюються кожного дня.

Скільки операторів можна знайти на momondo, щоб вибрати авто з розташуванням Гданськ?

З місяця квітня 2024 року кількість операторів у категорії авто з розташуванням Гданськ становить 115.

В якому віці дозволено орендувати авто в пункті Гданськ?

Інші країни, Гданськ також, можуть мати інший мінімальний вік для водіїв. У багатьох країнах Євросоюзу водіям має бути принаймні 18 років. Щоб орендувати авто за кордоном, мінімальний вік зазвичай становить 21 рік. А якщо вам менше ніж 25 років, може стягуватися додатковий збір за недосвідченого водія. Рекомендується ознайомитися з правилами обраної прокатної агенції перед бронюванням.

Які документи чи посвідчення особи мені потрібні, щоб орендувати авто в пункті Гданськ?

Під час оренди авто в пункті Гданськ усі водії повинні мати дійсні посвідчення водія. Якщо посвідчення водія написане іншою мовою, ніж мова країни, де здійснюється оренда, може знадобитися міжнародне посвідчення водія, щоб уникнути ризику можливих штрафів. Якщо ви орендуєте авто за кордоном, вам також може знадобитися надати підтвердження зворотної подорожі та відомості про житло під час вашого перебування. Рекомендується перевірити цю інформацію з прокатною агенцією, де ви бронюєте.


Переваги momondo

Чому варто скористатися momondo, щоб забронювати авто напрокат у м. Гданськ?

Варто скористатися momondo для бронювання авто напрокат у м. Гданськ, адже так можна заощадити час і гроші. momondo збирає та дозволяє вам порівняти ціни та політики на оренду авто з тисяч сайтів прокату.

Як momondo допоможе мені знайти найкращу пропозицію прокату авто в м. Гданськ?

Після здійснення пошуку авто напрокат у м. Гданськ momondo відобразить результати та дозволить вам знайти найкращу пропозицію за допомогою фільтрів. Тут ви можете звузити пошук за типом транспортного засобу, ціною, агенцією та багатьма іншими стосовними політиками.

Чи momondo показує пропозиції оренди авто в м. Гданськ із безкоштовним скасуванням?

Так, на momondo дійсно є фільтр, щоб висвітлити лише пропозиції прокату авто з безкоштовним скасуванням. Цей фільтр на momondo можна застосувати до всіх пошуків авто напрокат, включно з прокатом у м. Гданськ.

Чи на momondo можна взяти авто напрокат зі справедливою паливною політикою у м. Гданськ?

Так, на momondo є фільтр для справедливої паливної політики в агенціях прокату авто в м. Гданськ.

Чи на momondo можна знайти агенцію прокату в м. Гданськ, що пропонує ретельне прибирання?

Так, momondo показує пропозиції з послугами ретельного прибирання автомобілів напрокат у м. Гданськ.

Чи на momondo можна шукати авто напрокат у м. Гданськ із необмеженим пробігом?

momondo пропонує фільтр зокрема для необмеженого пробігу в прокатних агенціях м. Гданськ.


Найпростіший спосіб керувати поїздкою (Гданськ)

З нами легко планувати, організовувати та подорожувати з друзями чи родиною. Сервіс "Поїздки" безкоштовний і доступний незалежно від того, де ви бронюєте.

Дізнаватися про зниження цін

Щоденні листи про змінення цін — тільки з послугою сповіщення про ціну.
вт 23/4
Опівдні
вт 30/4
Опівдні
Хочу отримувати спецпропозиції momondo

Гданськ: знайдіть кращі варіанти житла