Аналітика
Актуальні пропозиції
Порівняння транспортних засобів
Каталог агенцій
Поширені запитання

Бухарест - Анрі Коанда, Bucuresti – прокат авто

Шукаєте недороге авто в оренду у м. Бухарест - Анрі Коанда, Bucuresti? Виберіть найвигіднішу пропозицію прямо зараз!

Бухарест - Анрі Коанда, Румунія
1 трав. — 8 трав.
Бухарест - Анрі Коанда, Румунія
ср 1/5
Опівдні
ср 8/5
Опівдні
Вік водія:

Дізнавайтеся пропозиції від агенцій у понад 70 000 пунктах прокату.

Проголосовано за переможця конкурсу найкращих додатків Європи для подорожей 2023 року
Заощаджуйте на оренді авто з momondo
Недорогий прокат автомобілів
Недорогий прокат автомобілів
Перегляньте пропозиції від агенцій у понад 70 000 пунктах прокату.
Прозорі ціни
Прозорі ціни
Жодних прикрих сюрпризів – дізнавайтеся загальну вартість відразу.
Гнучке бронювання
Гнучке бронювання
Знайдіть авто з можливістю безплатного скасування та додатковим прибиранням.
Сповіщення про ціну
Сповіщення про ціну
Ще не готові бронювати? Створіть сповіщення про ціну, щоб стежити за цінами.

Найкращі пропозиції з прокату авто у м. Бухарест - Анрі Коанда, Bucuresti

Знайдіть нижче найвигідніші пропозиції з оренди різноманітних популярних типів авто – Бухарест - Анрі Коанда, Bucuresti

Вигідна оренда авто у м. Бухарест - Анрі Коанда, Bucuresti, знайдена на momondo

Бухарест - Анрі Коанда: знайдіть авто напрокат, яке підходить вам якнайкраще

Невеликі авто

₴388 - ₴2 015

Усі категорії авто

₴502 - ₴2 514

Середня ціна оренди в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії — ₴888, а найвигідніший час для прокату авто категорії невеликі авто в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії – це листопада. У цьому місяці ціни на 57% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу невеликі авто становить лише ₴388 на день. Вартість оренди авто категорії невеликі авто зазвичай На 28% дешевше середньої вартості оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда. Середня вартість прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії невеликі авто у м. Бухарест - Анрі Коанда, знайдені на momondo за останній тиждень.

Середня ціна оренди в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії — ₴1 054, а найвигідніший час для прокату авто категорії середні авто в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії – це лютого. У цьому місяці ціни на 65% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу середні авто становить лише ₴379 на день. Вартість оренди авто категорії середні авто зазвичай На 14% дешевше середньої вартості оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда. Середня вартість прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії середні авто у м. Бухарест - Анрі Коанда, знайдені на momondo за останній тиждень.

Середня ціна оренди в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії — ₴3 576, а найвигідніший час для прокату авто категорії великі авто в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії – це вересня. У цьому місяці ціни на 86% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу великі авто становить лише ₴524 на день. Вартість оренди авто категорії великі авто зазвичай на 66% дорожче за середньої вартості оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда. Середня вартість прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання.

Середня ціна оренди в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії — ₴1 430, а найвигідніший час для прокату авто категорії Джип в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії – це листопада. У цьому місяці ціни на 77% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу Джип становить лише ₴335 на день. Вартість оренди авто категорії Джип зазвичай на 15% дорожче за середньої вартості оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда. Середня вартість прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії Джип у м. Бухарест - Анрі Коанда, знайдені на momondo за останній тиждень.

Середня ціна оренди в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії — ₴1 040, а найвигідніший час для прокату авто категорії фургон в м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунії – це лютого. У цьому місяці ціни на 24% нижчі, ніж у будь-який інший час року, і вартість прокату машини типу фургон становить лише ₴794 на день. Вартість оренди авто категорії фургон зазвичай На 15% дешевше середньої вартості оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда. Середня вартість прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда варіюється залежно від таких факторів, як попит, популярність моделі та термін бронювання. Нижче наведено найкращі ціни на авто категорії фургон у м. Бухарест - Анрі Коанда, знайдені на momondo за останній тиждень.

Toyota Corolla
або подібне (Компакт)
До 4 пасажирів

₴236/день

30 квіт. – 7 трав.
Toyota Corolla
Skoda Scala
або подібне (Економ)
До 2 пасажирів

₴251/день

29 квіт. – 1 трав.
Skoda Scala

Статистики та тенденції оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда

Корисні статистики, щоб допомогти вам забронювати ідеальне авто напрокат у м. Бухарест - Анрі Коанда

У якій прокатній агенції м. Бухарест - Анрі Коанда найнижчі ціни?

Як правило, найдешевші пропозиції оренди авто у м. Бухарест - Анрі Коанда пропонує агенція Pricecarz. У разі бронювання авто в агенції Pricecarz ви можете знайти авто напрокат за ціною вже від ₴218 на день. Середня вартість оренди автомобіля у м. Бухарест - Анрі Коанда становить ₴268 на день.

У якої агенції м. Бухарест - Анрі Коанда найбільше пунктів прокату?

У агенції ADDCAR RENTAL найбільше пунктів прокату з усіх прокатних агенцій м. Бухарест - Анрі Коанда – 6 пунктів.

Які авто мають попит серед мандрівників, які відвідують м. Бухарест - Анрі Коанда?

Орендуючи автомобіль у м. Бухарест - Анрі Коанда, більшість наших користувачів вибирають Volkswagen T-Cross за ціною в середньому ₴991 на день. На другому місці за популярністю – Dacia Sandero Stepway. Середня вартість прокату цієї моделі становить ₴312 на день. Дехто з наших користувачів знайшов прокат авто типу Volkswagen T-Crossу м. Бухарест - Анрі Коанда лише за ₴432, а Dacia Sandero Stepway – за ₴218 на день.

Агентства із прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда

Усі найбільші агентства із прокату авто у м. Бухарест - Анрі Коанда, Bucuresti

ADDCAR RENTAL

6 пунктів прокату

Thrifty

3 пункти прокату
Опис

Чистота

10,0

Комфорт

10,0

Загальна оцінка

10,0

Отримання/повернення

10,0

Ціна/якість

10,0

Budget

2 пункти прокату
Опис

Чистота

9,0

Комфорт

9,0

Загальна оцінка

9,0

Отримання/повернення

9,0

Ціна/якість

9,0

Direct Rent

3 пункти прокату
Опис

Чистота

3,0

Комфорт

2,0

Загальна оцінка

2,0

Отримання/повернення

2,0

Ціна/якість

2,0

Magrenta

5 пунктів прокату

Autoboca

4 пункти прокату

Autonom

4 пункти прокату

Autounion Car Rental

4 пункти прокату

Оренда авто в м. Бухарест - Анрі Коанда — поширені запитання

Дізнайтеся все, що потрібно знати про оренду авто в регіоні Бухарест - Анрі Коанда, і добре підготуйтеся до наступної поїздки.

Чи стягують агенції у м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунія плату за скасування оренди автомобіля?

Кожна агенція з прокату автомобілів у м. Бухарест - Анрі Коанда має власну політику скасування. У результатах пошуку авто на momondo завжди повідомляється, чи стягує компанія плату за скасування бронювання. Більшість мандрівників до м. Бухарест - Анрі Коанда беруть авто напрокат у Budget, Europcar або Payless – можливо, вам теж буде цікаво дізнатися про їхні правила скасування.

Який автомобіль варто орендувати у м. Бухарест - Анрі Коанда, якщо я планую поїздку на травень?

Автомобіль класу стандарт – це ідеальне авто напрокат, якщо ви запланували візит до м. Бухарест - Анрі Коанда на травень. У середньому травень у місті Бухарест - Анрі Коанда характеризується тим, що температура сягає 20 °C, а кількість опадів – 80 мм на місяць. Ці умови добре підходять для авто класу стандарт, якому не страшні зливи і навіть знижені температури. Оренда авто класу Стандарт у м. Бухарест - Анрі Коанда коштує в середньому ₴1 536/день.

Які обмеження швидкості діють у м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунія?

У межах міста Бухарест - Анрі Коанда діє обмеження швидкості 50 км/год. Цей ліміт може також застосовуватися до навколишніх міст і районів. Швидкісний режим у передмістях м. Бухарест - Анрі Коанда дорівнює 100 км/год, а на автомагістралях – 130 км/год. Однак уважно стежте за дорожніми знаками, оскільки ці обмеження можуть варіюватися.

Яка прокатна агенція має авто моделі Volkswagen Tiguan у м. Бухарест - Анрі Коанда?

Яка погода у м. Бухарест - Анрі Коанда, Румунія цього місяця (квітень)?

Тим, хто шукає автомобіль напрокат у м. Бухарест - Анрі Коанда цього місяця (квітень), повідомляємо: середня температура тут становить близько 11 °C, а кількість опадів – 40 мм. Сподіваємося, що це допоможе вам вибрати авто, яке цілком відповідатиме вашим потребам і погодним умовам.

Чи погода у м. Бухарест - Анрі Коанда така сама, як на території решти регіону Bucuresti?

Якщо ви плануєте взяти автомобіль напрокат не лише для поїздок містом Бухарест - Анрі Коанда, а й навколо нього, то зауважте, що на території решти регіону Bucuresti протягом цього місяця (квітень) середня температура зазвичай становить 11 °C, а очікувана кількість опадів – 40 мм.

Коли востаннє оновлено на momondo ціни в категорії авто з розташуванням Бухарест - Анрі Коанда?

Ціни в категорії авто з розташуванням Бухарест - Анрі Коанда оновлюються щоденно.

Скільки операторів можна знайти на momondo, щоб вибрати авто з розташуванням Бухарест - Анрі Коанда?

З місяця квітня 2024 року є декілька операторів (104) у категорії авто з розташуванням Бухарест - Анрі Коанда.

В якому віці дозволено орендувати авто в пункті Бухарест - Анрі Коанда?

Інші країни, Бухарест - Анрі Коанда також, можуть мати інший мінімальний вік для водіїв. У багатьох країнах Євросоюзу водіям має бути принаймні 18 років. Щоб орендувати авто за кордоном, мінімальний вік зазвичай становить 21 рік. А якщо вам менше ніж 25 років, може стягуватися додатковий збір за недосвідченого водія. Рекомендується ознайомитися з правилами обраної прокатної агенції перед бронюванням.

Які документи чи посвідчення особи мені потрібні, щоб орендувати авто в пункті Бухарест - Анрі Коанда?

Щоб орендувати авто в пункті Бухарест - Анрі Коанда, усі водії повинні мати дійсні посвідчення водія. Якщо посвідчення написане іншою мовою, ніж мова країни, де здійснюється оренда, може знадобитися міжнародне посвідчення водія, щоб уникнути ризику можливих штрафів. Якщо ви орендуєте авто за кордоном, вам також може знадобитися надати підтвердження зворотної подорожі та відомості про житло під час вашого перебування. Ми рекомендуємо перевірити цю інформацію в прокатній агенції, де ви бронюєте.


Переваги momondo

Чому варто скористатися momondo, щоб забронювати авто напрокат у м. Бухарест - Анрі Коанда?

Бронювання авто напрокат у м. Бухарест - Анрі Коанда через momondo може заощадити вам час і гроші. momondo запевнює вам широкий вибір авто та варіантів прокату, оскільки ми здійснюємо пошук на тисячах сайтів і пунктів оренди авто, щоб надати вам можливість найкращого вибору для вашої подорожі.

Як momondo допоможе мені знайти найкращу пропозицію прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда?

Завдяки фільтрам momondo знайти чудовий прокат авто в м. Бухарест - Анрі Коанда – легше. Будь то ціна, тип автомобіля, зручності чи політики, momondo дозволяє вам уточнити пошук за допомогою цих та інших фільтрів, щоб знайти найкращу для вас пропозицію.

Чи momondo показує пропозиції оренди авто в м. Бухарест - Анрі Коанда із безкоштовним скасуванням?

Так, у м. Бухарест - Анрі Коанда чи деінде, momondo дозволяє фільтрувати зокрема політики з безкоштовним скасуванням.

Чи на momondo можна взяти авто напрокат зі справедливою паливною політикою у м. Бухарест - Анрі Коанда?

Так, потрібно лише вибрати справедливу паливну політику під час пошуку авто напрокат у м. Бухарест - Анрі Коанда на momondo.

Чи на momondo можна знайти агенцію прокату в м. Бухарест - Анрі Коанда, що пропонує ретельне прибирання?

Звичайно, так. На momondo є спеціальний фільтр для послуг ретельного прибирання для всіх пунктів прокату авто, включно з м. Бухарест - Анрі Коанда.

Чи на momondo можна шукати авто напрокат у м. Бухарест - Анрі Коанда із необмеженим пробігом?

Так, на momondo можна знайти пропозиції прокату авто в м. Бухарест - Анрі Коанда із необмеженим пробігом.


Найпростіший спосіб керувати поїздкою (Бухарест - Анрі Коанда)

З нами легко планувати, організовувати та подорожувати з друзями чи родиною. Сервіс "Поїздки" безкоштовний і доступний незалежно від того, де ви бронюєте.

Дізнаватися про зниження цін

Щоденні листи про змінення цін — тільки з послугою сповіщення про ціну.
ср 1/5
Опівдні
ср 8/5
Опівдні
Хочу отримувати спецпропозиції momondo

Бухарест - Анрі Коанда: знайдіть кращі варіанти житла